0

I created some SPL-tokens via spl-token create-token ..., and applied some metadata (name, symbol, description, image) via metaboss create metadata .... They appear correctly on solscan, but are not appearing in the phantom wallet.

https://solscan.io/token/KEYCSagFRRZFzyNrEYVWmTZ9kEDPpvKYcDMwLax3j2M

Here is one of the recent ones. Am I missing something?

Thank you

2 Answers 2

0

it is very probably a cache issue, i think if you wait a little bit phantom should be able to display it properly. If not, if i were you i would look how the json metadata file is built, may be phantom is looking for an attribute which can't be found

2
  • It's been a day, and they still aren't appearing in the phantom wallet. Solflare displays them, but only gives the option to send all or none. It shows up perfect in all of the explorers. I'll start digging through the metadata files and post an update
    – Ivaldi
    Nov 15, 2023 at 23:36
  • if it has 0 decimals, have you checked in the second tab of phantom ? (where nfts are). I thought the name was not appearing, not the token itself.
    – Effe2
    Nov 16, 2023 at 0:14
0

I imported it in slope wallet, and it got imported, so I think it's some phantom wallet issue/condition for token registry

1
  • 1
    It displays in solflare, but only gives the option to ned all or none (nothing in between). I believe it has to do with how it handles "0 decimal" tokens. Phantom doesn't display the token at all. I'll take a look at slope and backpack. (I've been less and less impressed with phantom lately)
    – Ivaldi
    Nov 15, 2023 at 23:42

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.